Βιντεοπροβολείς

Έχουμε επιλέξει τα καλύτερα μοντέλα από τους κορυφαίους κατασκευαστές στην προσπάθειά μας να καλύψουμε κριτήρια όπως η σωστή τιμή και απόδοση. Μπορούμε να υποστηρίξουμε όλες τις κατηγορίες προβολέων.

Βιντεοπροβολείς για Εκπαιδευτική χρήση

Οι καθηγητές και οι δάσκαλοι έχουν διαφορετικές ανάγκες από τους επιχειρηματίες. Έχουμε όλους τους κατάλληλους προβολείς και την εμπειρία να τους εγκαταστήσουμε.

Μερικές φορές υπάρχουν ειδικές τιμές ή εγγυήσεις σε προβολείς που προορίζονται για σχολεία, για αυτό καλό θα ήταν να πάρετε μια προσφορά και από εμάς.

Βιντεοπροβολείς για Επιχειρηματική χρήση

Για τους βιντεοπροβολείς σε μια επιχείρηση μεγάλο ρόλο παίζει το θα γίνει η χρήση του προβολέα. Είτε πρόκειται για παρουσίαση είτε για digital signage, για συνεχή ή διακεκομμένη χρήση έχουμε τη λύση σε καλή τιμή.  Το πακέτο μπορεί επίσης να περιλαμβάνει και οθόνες προβολείς στις οποίες και εκεί έχουμε αξιόλογα προϊόντα σε εκπληκτικές τιμές.

Βιντεοπροβολείς για Επαγγελματική χρήση

Για δημιουργία προβολής μεγάλης επιφάνειας με ειδικό λογισμικό και υλικό που επιτρέπει τη μίξη εικόνας. Η στήριξη των προβολέων απαιτεί ειδική ομάδα και οι προβολείς αυτού του τύπου συνήθως ενοικιάζονται.  Το αποτέλεσμα σίγουρα είναι δυναμικό αλλά χρειάζονται προβολείς με εξίσου δυναμικά χαρακτηριστικά.

Λάμπες προβολέων όλων των ειδών.

Σε συνεργασία με όλους τους οίκους του εξωτερικού και διαφορετικούς προμηθευτές από όλο το κόσμο μπορούμε να δώσουμε τιμή προσφοράς για τη λάμπα που ψάχνετε στην καλύτερη τιμή της αγοράς.