Λογισμικά

Τα λογισμικά της SMART είναι από τα πιο διάσημα στο κόσμο. Χρησιμοποιούνται ευρέως από πολλά σχολεία και καθηγητές. Είναι σχεδιασμένα με εύκολα μενού πρόσβασης και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με όλα τα λειτουργικά συστήματα.

SMART Notebook

Πρόκειται για ένα πανίσχυρο λογισμικό γενικής μεθοδολογίας διδασκαλίας. Μπορούν να διδάξουν από μουσική μέχρι μαθηματικά και συνδυάζεται άψογα με τα υπόλοιπα λογισμικά.  Είναι ένας από τους παράγοντες που έκαναν τόσο διάσημους τους πίνακες της εταιρείας SMARTECH

SMART Sync

Το λογισμικό αυτό είναι δημιούργημα της ανάγκης για επίβλεψη πολλών υπολογιστών σε μια αίθουσα. Ο εκπαιδευτικός από τον υπολογιστή του μπορεί και βλέπει όλους τους υπολογιστές της τάξης. Σίγουρα μπορεί να λύσει τα χέρια σε πολλές περιπτώσεις και τα πόδια.

SMART Bridgit

Ένα πανίσχυρο λογισμικό για να διδάξετε ανθρώπους οπουδήποτε στο κόσμο. Είναι ένα λογισμικό συνδιάσκεψης με λεπτομέρεια στην ασφάλεια των δεδομένων και την ευκολία στην διαχείριση του.

SMART Ideas

 Λογισμικό που βοηθάει τους εκπαιδευτικούς να χαρτογραφήσουν τα επιχειρήματά  τους.  Δημιουργεί χάρτες ιδεών και βοηθάει ώστε η διδασκαλία να είναι πιο συνεργατική.