Διαδραστικό πλαίσιο οθόνης

Μοντέλα με διαγώνιο από 42′ έως 65′

Ανακαλύψτε το χώρο, όπου συναντιούνται οι οθόνες πλάσμα και η διαδραστικότητα. Τα νέα διαδραστικά πλαίσια οθόνης SMART Board interactive display frame προσφέρουν διαδραστικότητα με εξαιρετική εικόνα, μετατρέποντας ένα μόνιτορ πλάσμα ή LCD σε διαδραστικό πίνακα SMART Board.

Το διαδραστικό πλαίσιο οθόνης SMART Board ταιριάζει σε μόνιτορ διαφόρων κατασκευαστών με διαγώνιο από 42 έως 65 ίντσες. Το πλαίσιο είναι φτιαγμένο από τέσσερα κομμάτια γωνίας και τέσσερις πλευρές, τα οποία τοποθετούνται και «αγκαλιάζουν» το μόνιτορ. Το προϊόν περιλαμβάνει αναλόγιο για μαρκαδόρο, το οποίο επίσης μπορεί να τοποθετηθεί και στην οθόνη. Η «λύση» ενδείκνυται για παρουσιάσεις και συνεδριάσεις, όπου δηλ. χρειάζεται διαδραστικότητα στην οθόνη χωρίς το φαινόμενο της σκιάς.

Χαρακτηριστικά:

Γράψτε αβίαστα

Διαλέξτε μεταξύ μαρκαδόρου, γόμας ή του δάκτυλού σας, όταν επιθυμήσετε να γράψετε να σβήσετε ή να «πλοηγηθείτε» στα προγράμματα που παρουσιάζονται στην οθόνη.

Ευκρίνεια που μαγεύει

Διατηρείτε την υψηλή ευκρίνεια που προσφέρει η οθόνη πλάσμα σε συνδυασμό με το διακριτικά κατασκευασμένο πλαίσιο χωρίς γυάλινη επιφάνεια.

Προσαρμοστικότητα εγκατάστασης

Τοποθετήστε το πλαίσιο σε διάφορα μοντέλα και μεγέθη πολλών διακεκριμένων κατασκευαστών οθονών πλάσμα ανά τον κόσμο.

Ακρίβεια «αγγίγματος»

Απλά πιάστε το μαρκαδόρο με γρήγορη και ακριβή «αντίδραση» στο «άγγιγμα» που προσφέρει το διαδραστικό πλαίσιο οθόνης.

Διαδραστικές οθόνες – Για επίπεδες οθόνες

Μοντέλα με διαγώνιο απο 42′ (107 cm) – 65′ (165 cm)

SMART Board για επίπεδες οθόνες με «εφαρμογή» διαδραστικού πίνακα

Προσθέστε στην οθόνη σας τη δύναμη του διαδραστικού πίνακα.

Το προστατευτικό στρώμα προσθέτει την εφαρμοστικότητα του διαδραστικού πίνακα στην οθόνη πλάσμα ή LCD. Με απλό «άγγιγμα» με το δάκτυλό σας στην επιφάνεια ελέγχετε τις εφαρμογές στο Υ/H ή γράφετε με «ψηφιακό μελάνι». Μπορείτε να σώσετε, μετατρέψετε, τυπώσετε, να κοινοποιήσετε στο διαδίκτυο ή να αποστείλετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο όλες τις σημειώσεις που φτιάξατε.

SMART Board-το εργαλείο για επίπεδες οθόνες είναι συμβατό με οθόνες διαφόρων διαστάσεων και κατασκευαστών. Η «λύση» στηρίζεται από την τεχνολογία του DViT (Digital Vision Touch), που εγγυάται ακρίβεια στο «άγγιγμα» χωρίς καμία επίδραση στην ποιότητα της εικόνας.

Χαρακτηριστικά:

Χειριστείτε τον Η/Υ σας με «ψηφιακό άγγιγμα»

Η Τεχνολογία DViT (Digital Vision Touch) είναι μια μαγεία που κρύβεται πίσω από το ψηφιακό σύστημα «αγγίγματος». Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί το δάκτυλό του αντί για το «ποντίκι», έτσι ώστε με το δάκτυλό του γράφει με την εφαρμογή «ψηφιακό μελάνι» χωρίς ειδικό εργαλείο. Η εικόνα δεν χάνει σε αυτή την περίπτωση την ποιότητά της.

Διαλέξτε μαρκαδόρο και ξεκινήστε το γράψιμο

Οι οπτικοί αισθητήρες αυτομάτως εντοπίζουν ποιο χρώμα μαρκαδόρου ή γόμα επιλέξατε από το αναλόγιο των μαρκαδόρων. Τα πλήκτρα στο αναλόγιο δίνουν τη δυνατότητα πρόσβασης στο πληκτρολόγιο, στη «βοήθεια» ή στην λειτουργία «δεξί κουμπί «ποντικιού».

Αποθηκεύσετε τις ιδέες σας

Οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύσουν την εργασία τους σε ένα αρχείο, με εξασφαλισμένη υποστήριξη από τα λειτουργικά συστήματα MAC OS, Windows και Linux. Το κείμενο και τα γραφικά μπορούν να αποθηκευτούν ως αρχείο το οποίο μπορείτε στη συνέχεια να προσαρμόζετε και να μετατρέπετε.