Προβολικά Smart

Τώρα είναι ποιο εύκολο από ποτέ να βρείτε τον προβολέα SMART που ταιριάζει καλύτερα στην αίθουσα διδασκαλίας σας.

Όταν αγοράζετε ένα από τα Διαδραστικά συστήματα SB600i ή SB800i, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ δύο μοντέλων προβολέα: Τον Ultra Κοντινής προβολής SMART UF75 ή τον κοντινής προβολής UF65.

Αν επιλέξετε έναν από τους παρακάτω Διαδραστικούς πίνακες ευρείας επιφάνειας (SB685 ή SB885), μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ τριών προβολέων : Του SMART UX60, UF75 ή του UF65.

Και οι τρεις αυτές επιλογές, είναι εύκολες στην χρήση, εύκολες στην εγκατάσταση και εύκολες στην συντήρηση τους.

 

Προβολέας SMART UX60

Ο προβολέας Ultra κοντινής προβολής UX60, υποστηρίζει την τεχνολογία υψηλής ευκρίνειας (HD Ready) και αποδίδει 2,000 lumens από απόσταση 30εκ. Προσφέρει υψηλές επιδόσεις φωτεινότητας και ελαχιστοποιεί τις σκιάσεις από τον χρήστη. Ο επιπρόσθετος πίνακας ελέγχου του προβολέα (ECP), μας προσφέρει την δυνατότητα εύκολης πρόσβασης και διαχείρισης όλων των οπτικοακουστικών συστημάτων της τάξης και επιπλέον επιτρέπει στον καθηγητή να εναλλάσσεται μεταξύ υπολογιστών (εισόδων εικόνας) όπως επίσης προσφέρει και έλεγχο στο κουμπί λειτουργίας και αυξομείωσης ήχου από ένα μόνο σημείο στον πίνακα. Ο προβολέας τοποθετείται ακριβώς από πάνω από τον Διαδραστικό πίνακα σε μια απλή εγκατάσταση, και τα εξαρτήματα ελέγχου του βραχίονα καθιστούν την ρύθμιση της εικόνας πολύ ποιο εύκολη. Σημαντική παρατήρηση είναι ότι η λάμπα του προβολέα σε συνδυασμό με τον σχεδιασμό του χωρίς ανάγκη φίλτρου αέρα, μειώνει κατά πολύ το κόστος συντήρησης. Ο προβολέας UX60 έρχεται μαζί με τα Διαδραστικά συστήματα ευρείας επιφάνειας SB685ix και SB885ix.

Προβολέας SMART UF75

Ο προβολέας Ultra Κοντινής προβολής της SMART UF75, προσφέρει αρκετή μείωση στην σκίαση από τον χρήστη όπως επίσης και αρκετά βελτιωμένη φωτεινότητα. Υποστηρίζει τεχνολογία Υψηλής ανάλυσης (HD Ready) και τρισδιάστατη τεχνολογία (3D). Προβάλει από τα 60 εκ από τον πίνακα, και αποδίδει 2,500 Lumens στην στάνταρ λειτουργία του και προβάλει σχεδόν ζωντανές εικόνες λόγο της υψηλής ποιότητας χρώματος και αντιθέσεων (contrast). Ο προβολέας μπορεί να προβάλλει τρισδιάστατα μαθήματα και υψηλής ποιότητας και ανάλυσης βίντεο καθώς έχει ενσωματωμένη θύρα HDMI. Ο επιπρόσθετος πίνακας ελέγχου του προβολέα, καθιστά εύκολο τον έλεγχο των καθηγητών σε άλλες οπτικοακουστικές συσκευές στην τάξη, από το μπροστινό μέρος του Διαδραστικού πίνακα. Με ένα άγγιγμα, μπορούν να εναλλάσσονται μεταξύ υπολογιστών (εισόδων εικόνας) όπως επίσης προσφέρει και έλεγχο στο κουμπί λειτουργίας και αυξομείωσης ήχου από ένα μόνο μέρος στον πίνακα.

Διαστάσεις

14″ W ×15 1/2″ H × 28″ D
(35.6 × 39.4 × 71.1 cm)

Βάρος
17 lb. (7.7 kg)

Προβολέας SMART UF65

Έχοντας δυνατότητα να προβάλει σε πίνακα από το 1μ., ο προβολέας κοντινής προβολής της SMART UF65, μειώνει τις σκιάσεις που προκαλούνται από τον χρήστη καθιστώντας ποιο εύκολη την παρακολούθηση του μαθήματος. Προσφέρει υψηλή φωτεινότητα 3,000 lumens και μπορεί να προβάλλει βίντεο υψηλής ποιότητας και ευκρίνειας (HD). Επίσης προσφέρει την δυνατότητα προβολής τρισδιάστατων εικόνων όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με γυαλιά 3D και τρισδιάστατο περιεχόμενο.
Ο επιπρόσθετος πίνακας ελέγχου του προβολέα, καθιστά εύκολο τον έλεγχο των καθηγητών σε άλλες οπτικοακουστικές συσκευές στην τάξη, από το μπροστινό μέρος του Διαδραστικού πίνακα. Με ένα άγγιγμα, μπορούν να εναλλάσσονται μεταξύ υπολογιστών (εισόδων εικόνας) όπως επίσης προσφέρει και έλεγχο στο κουμπί λειτουργίας και αυξομείωσης ήχου από ένα μόνο μέρος στον πίνακα. Ο προβολέας UF65 τοποθετείται ακριβώς από πάνω από τον Διαδραστικό πίνακα σε μια απλή εγκατάσταση, και τα εξαρτήματα ελέγχου του βραχίονα καθιστούν την ρύθμιση της εικόνας πολύ ποιο εύκολη. Η συντήρηση του είναι επίσης εύκολη χάρη στην λάμπα υψηλής αντοχής του προβολέα σε συνδυασμό με τον σχεδιασμό του χωρίς ανάγκη φίλτρου αέρα. Ο προβολέας UF65 είναι συμβατός με στάνταρ και ευρείας επιφάνειας μοντέλα Διαδραστικών πινάκων σειράς SB600 και SB800.

Διαστάσεις
18 1/2″ W × 15 1/2″ H × 50 1/4″ D
(47 × 39.4 × 127.6 cm)

Βάρος
13 lb. 8 oz. (6.1 kg)