Διαδραστική οθόνη

Τα προϊόντα SMART Podium σας επιτρέπουν να ελέγχετε χωρίς ιδιαίτερο κόπο οποιαδήποτε παρουσίαση και να της δίνετε ζωή – το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να συνδέσετε την οθόνη διαδραστικής γραφίδας σε έναν υπολογιστή ή σε ένα βιντεοπροβολέα. Γράψτε επάνω σε διαφάνειες με ψηφιακό μελάνι, αποθηκεύστε τις σημειώσεις σας, αποκτήστε πρόσβαση σε οποιοδήποτε δικτυακό τόπο ή αρχείο πολυμέσων και προβάλετε το έργο σας σε μεγάλη οθόνη, για να δώσετε στο ακροατήριό σας μια πραγματικά διαδραστική εμπειρία.

Με το ίδιο βραβευμένο λογισμικό με τους διαδραστικούς ηλεκτρονικούς πίνακες SMART Board, οι οθόνες διαδραστικής γραφίδας SMART Podium αποτελούν το τέλειο εργαλείο για παρουσιάσεις.

ID370
Το ID370 διαθέτει μεγάλη, 17″ (43,2 εκ) οθόνη υψηλής ευκρίνειας, ιδανική για παρουσιάσεις οι οποίες απαιτούν τέλεια λεπτομέρεια. Περιλαμβάνει όλες τις ιδιότητες του ID350.

DT770
Η λειτουργία διπλής αφής του DT770 σας επιτρέπει είτε να χρησιμοποιείτε το δάκτυλό σας είτε μια γραφίδα για να ελέγχετε τον υπολογιστή σας μέσω της μεγάλης, 17″ (43,2 εκ) οθόνης.