Σχεδίαση και Εκτύπωση Διαφημιστικού Υλικού

Το διαφημιστικό έντυπο είναι στην εποχή μας αναγκαιότητα, η πιο διαδεδομένη μέθοδος διαφήμισης. Επιλέγουμε μαζί τη μορφή εντύπου που ταιριάζει στη δική σας επιχείρηση εκπαίδευσης.

Εμπιστευθείτε μας για το σχεδιασμό και την εκτύπωση με τέλεια αποτελέσματα.

Φροντίζουμε να δημιουργούμε με τη δική σας συνεργασία, κάτι το μοναδικό χωρίς αντιγραφές και επαναλήψεις, προορισμένο να προβάλλει σωστά τις υπηρεσίες σας, γνωστοποιώντας όλα τα πλεονεκτήματά τους.

Με χαμηλό κόστος και υψηλές αποδόσεις ένα σύγχρονο διαφημιστικό έντυπο είναι μία ολοκληρωμένη λύση προβολής για κάθε επιχείρηση εκπαίδευσης.

Φωτογραφία

Διαθέτουμε τεράστιο αρχείο ποιοτικών φωτογραφιών που καλύπτουν όλες τις ανάγκες. Έχουμε επίσης δυνατότητα να φωτογραφίσουμε τους δικούς σας χώρους εκπαίδευσης, και να επεξεργαστούμε τις φωτογραφίες ώστε να είναι κατάλληλες για εκτύπωση.

Δημιουργικό

Το Α και το Ω της παρουσίας της επιχείρησής σας στην εκπαιδευτική αγορά είναι η σωστή και ελκυστική μακέτα. Με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της διαφήμισης μπορούμε να σας προτείνουμε και να δημιουργήσουμε με τη δική σας πάντοτε συνεργασία, το αρτιότερο έντυπο για την προβολή σας.

Εκτύπωση

Λιθογραφική εκτύπωση offset με ειδικά μηχανήματα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με χρόνο παράδοσης... χθες! Εμπιστευθείτε μας για οποιαδήποτε εκτυπωτική εργασία από ένα απλό μονόφυλλο ως την πιο πολύπλοκη πολυσέλιδη έκδοση.

Βιβλιοδεσία - ειδικές κατασκευές

Η υποστήριξη μας συνεχίζεται και μετά την εκτύπωση. Αν χρειάζεστε οποιαδήποτε μεταεκτυπωτική υπηρεσία όπως βιβλιοδεσία, πλαστικοποίηση, κοπτικό, τοπικό UV ή κάποια άλλη ειδική κατασκευή για το έντυπό σας, μπορούμε να την προσφέρουμε!