Κάμερες Ασφαλείας

Η ανάπτυξη και ο σχεδιασμός ενός συστήματος CCTV με κάμερες ασφαλείας σε μία εγκατάσταση, απαιτεί προσεκτική ανάλυση και σχεδιασμό είτε πρόκειται για ένα μεγάλο εκπαιδευτικό οργανισμό ή ακόμα και για ένα συνοικιακό φροντιστήριο

Με τις κάμερες ασφαλείας εστιάζουμε στα σημεία εκείνα που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής, ώστε η προσφερόμενη λύση να καλύπτει τις ανάγκες του τελικού χρήστη. Η ανάλυση και μελέτη μιας εγκατάστασης κάμερες ασφαλείας είναι απαραίτητη πριν την τοποθέτηση ενός συστήματος CCTV, γιατί είναι αυτή που θα αποκαλύψει τα προβλήματα ασφαλείας με ένα μεθοδολογικό τρόπο και όχι ως αποτέλεσμα ενός έκτακτου γεγονότος.

Η επιτυχία, εντούτοις, δεν είναι απλά η ανάπτυξη ενός τέλειου σχεδίου ασφαλείας που βασίζεται σε ένα σύστημα CCTV. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι απόλυτη προστασία είναι αδύνατο να επιτευχθεί χωρίς να δαπανηθεί ένα ιδιαίτερα μεγάλο ποσό χρημάτων και χωρίς να υπάρχουν κάποιες σημαντικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας μιας επιχείρησης. Η επιτυχία λοιπόν έγκειται στο να είναι ιδιαίτερα δύσκολο αν όχι αδύνατο για ένα κακόβουλο άτομο, να παραβιάσει την ασφάλεια του χώρου χωρίς να καταγραφεί.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα προϊόντα που είναι απαραίτητα για την παρακολούθηση και καταγραφή του χώρου σας με κάμερες ασφαλείας.

Digital Video Recorder - DVR

Οι διαδικασίες και τα μέσα επεξεργασίας και αποθήκευσης εικόνων σε ένα κλειστό κύκλωμα, αποτελούν κομβικούς παράγοντες σε μια συνολική πλατφόρμα επιτήρησης, μιας και επηρεάζουν σε μέγιστο βαθμό την αποτελεσματικότητα και απόδοση του συστήματος ασφαλείας.Οι εικόνες που συλλέγονται από τις κάμερες, μεταφέρονται στο κέντρο ελέγχου ( DVR ) για επιλογή, επεξεργασία, απεικόνιση στις τοπικές οθόνες, καταγραφή, αποθήκευση και μεταφορά σε απομακρυσμένες θέσεις χειρισμού, εφόσον απαιτείται.

Κάμερες ασφαλείας IP - CCTV

Ένας από τους τρόπους επιτήρησης χώρων, είναι και η χρήση συστήματος οπτικής παρακολούθησης, μέσω κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης (CCTV) ή μέσω δικτύου (IP).
Οι κάμερες ασφαλείας χρησιμοποιούνται για την επιτήρηση της οικεία σας ή του επαγγελματικού σας χώρου και σε συνδυασμό με τα DVR ή NVR επιτυγχάνουμε την αδιάλειπτη καταγραφή ,τοπική και απομακρυσμένη παρακολούθηση. Μέσα από πληθώρα επιλογών όπως κάμερες για εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους, κρυφές κάμερες, κάμερες ip δικτύου, κάμερες εξωτερικές PTZ, κάμερες για νύκτα κ.ά.
σας παρέχουμε την ιδανική λύση για την ασφάλειά σας.

Network video recorder - NVR

Η εμφάνιση της IP τεχνολογίας στα συστήματα Surveillance μπορούμε να πούμε ότι φέρνει τα πάνω-κάτω και στους integrator και στους πελάτες τους, με τη σειρά. Είναι πασιφανές ότι το IP φέρνει επανάσταση στον τρόπο σχεδίασης, λειτουργίας, εκμετάλλευσης και, βέβαια, κόστους ενός συστήματος επιτήρησης. Για τους λάτρεις της τεχνολογίας και τους άριστους γνώστες της IP, τα πράγματα είναι πολύ απλά. Αλλά το μεγάλο τους όπλο είναι η δυνατότητα της πολύ εύκολης επέκτασης των καμερών χωρίς βασικό περιορισμό, καθώς η δυνατότητα των συστημάτων αυτών, είναι σαφώς μεγαλύτερη από τα αντίστοιχα αναλογικά, ιδιαίτερα όσον αφορά στη δικτύωση, απομακρυσμένη διαχείριση-επιτήρηση, καθώς και αποθήκευση.