ιστοσελίδες εκπαίδευσης

 

Εγγύηση καλής λειτουργίας

για κάθε νέα ιστοσελίδα εκπαίδευσης

θέλουμε να είμαστε αξιόπιστοι

θέλουμε να αισθάνεστε σίγουροι μαζί μας

Εγγύηση Καλής Λειτουργίας

Στην EduServices εγγυόμαστε την καλή λειτουργία όλων των έργων μας!

Κάθε ιστοσελίδα εκπαίδευσης που φέρει την σφραγίδα μας είναι προϊόν μιας συγχρονισμένης επίμονης προσπάθειας για ένα άριστο αποτέλεσμα. Η παράδοση του έργου σημαίνει ότι έχει προηγηθεί ένας πλήρης και λεπτομεριακός έλεγχος όλων των λειτουργιών της ιστοσελίδας. Είμαστε τελειομανείς και φροντίζουμε οι πελάτες μας να μην συναντήσουν ποτέ καμία δυσλειτουργία στην ιστοσελίδα τους.

Κάθε έργο που παραδίδεται συνοδεύεται
από εγγύηση καλής λειτουργίας του λογισμικού για 2 χρόνια!

Έτσι μπορείτε να είστε βέβαιοι για τη συνεχή και χωρίς προβλήματα λειτουργία της ιστοσελίδας σας, ώστε να επικεντρωθείτε στο περιεχόμενο της εκπαίδευσης και όχι σε λειτουργικά προβλήματα.

Οι διαδικτυακές εφαρμογές είναι εξελισσόμενα προϊόντα που αναβαθμίζονται, τροποποιούνται ή και καταργούνται με την εμφάνιση νέων. Κάνουμε πάντα τις κατάλληλες επιλογές εφαρμογών ώστε να διασφαλίζουμε την λειτουργικότητα και την εξελικτική δυνατότητα της ιστοσελίδα σας.

Εξασφαλίζουμε έτσι την δυνατότητα της ιστοσελίδας σας στην ποιοτική προσαρμογή σε νέα δεδομένα που μπορούν να προκύψουν στο μέλλον από την περαιτέρω ανάπτυξη των εκπαιδευτικών σας υπηρεσιών.

Η εγγύηση καλής λειτουργίας παύει αυτομάτως να ισχύει, εφόσον δοθούν στον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας οι κωδικοί πρόσβασης για διαχείριση της μέσω ftp.

Πέρα λοιπόν από την εγγύηση καλής λειτουργίας 2 χρόνων που σας παρέχουμε για την εύρυθμη λειτουργία του λογισμικού, μπορείτε στην EduServices να είστε βέβαιοι πως η σελίδα σας είναι απολύτως ευέλικτη να υιοθετήσει κάθε νέα εφαρμογή και δυνατότητα στο μέλλον χωρίς να χρειάζεται η εξαρχής ανακατασκευή της.

 

Επικοινωνήστε για προσφορά